” Voor de zwangere vrouw die prioriteit wil geven aan zichzelf en haar baby(‘s).

Informatie cursus
in een kleine groep of individueel te volgen.

Deze eendaagse workshop wordt zowel online als fysiek op locatie gegeven:

 • 13 april (op locatie)
 • 22 juni (op locatie)

 • Aanvullende partneravonden (optioneel):
 • 23 april
 • 25 juni

Tijd: Eendaagse (op locatie): 10.00 uur – 15.00 uur (inloop 09:30).

Partneravond (online): 19.30 uur – 21.00 uur.

Locatie: Omgeving Zwolle / Kampen.

Kosten: Het volgen van de eendaagse op locatie bedraagt €149,-. (incl. lunch, nazorg na de bevalling en het doeboek ‘ik beval in vertrouwen’). Wil je ook samen de online verdiepende partner avond volgen? dan bedraagt dit totaal €199,-.

Extra losse coachsessie is altijd mogelijk naar behoefte voor een tarief van €95,-.

Meld je aan door te mailen naar: info@puur-fem.nl of via het contactformulier

ZOBEVALIK – Workshop

Deze workshop geef ik samen met Jonneke van Maandacht (www.maandacht.com).

Voor de zwangere vrouw die prioriteit wil geven aan zichzelf en haar baby(‘s).

 

Jouw zwangerschap is een bijzondere tijd tussen jou en je kindje. De workshop zorgt dat jij alles om je heen los kan laten en volledig kan focussen op hoe jij je voelt en de aankomende bevalling. Jij staat centraal.

Je bevalling is een ervaring die je met aandacht wil voorbereiden. Er zijn zoveel keuzes, er wordt ontzettend veel verteld over bevallen, maar wat is de juiste informatie voor jou? In deze workshop krijg je geen overload aan informatie, maar je krijgt de juiste kennis over bevallen. Waarom een positieve geboorte ervaring zo belangrijk is en wat jij zelf kan doen.

Er is namelijk veel dat jij zelf in de hand hebt naar en tijdens je bevalling. Jij bent de hoofdpersoon! Echter vraagt dit wel een stuk bewustzijn en dat krijg je wanneer je deze workshop volgt.

Wat wil jij?
Wat zijn jouw behoeften?

 • Aan het einde van de dag heb je meer helderheid over je geboortewensen.
 • Je bent meer tot de kern gekomen wat voor jou belangrijk is.
 • Je kent je behoeften.
 • Je voelt je ontspannen.
 • Je weet wat nodig is om met vertrouwen de bevalling tegemoet te gaan.
 • Je voelt je meer verbonden met je baby.

Daarnaast zullen er ontspanningsoefeningen zijn, waardoor je nog meer je gedachten uit kan zetten. En de verbinding met je baby kan versterken. Met een heerlijke lunch en uiteraard ruimte om je vragen te stellen en het gesprek aan te gaan. Thuis kan je vervolgens zelf aan de slag met een verdiepend doe-boek, deze ontvang je tijdens de workshop.

Wil jij als partner ook zijn voorbereid?

Speciaal voor de partners is er een extra online avond om samen met je vrouw voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje. Zij heeft jou nodig en jij wilt haar optimaal tot steun zijn. Dat vraagt voorbereiding. Wil je weten hoe haar geniale lichaam functioneert en wat jij kan doen om het natuurlijke proces te ondersteunen? Wat jij kan doen zodat je vrouw zich veilig voelt? Dan is dit een waardevolle, verdiepende avond met belangrijke (wetenschappelijk onderbouwde) informatie, tools en tips.

En dan? Na de bevalling?

Een tijd die net zo belangrijk is. Hoe jij je voelt na de bevalling en hoe jij je kraamtijd beleeft, heeft veel invloed op jouw gezondheid en de hechting tussen jou en je baby. Wij zullen na de bevalling telefonisch contact hebben, zodat jij je verhaal kan doen over de bevalling en hoe het met je gaat. Tijdens de workshop krijg je de nodige zorg en aandacht. Maar na de bevalling, wanneer je het echt nodig hebt, zal dit er ook voor je zijn.

Kortom, niet zomaar een workshop.

We hechten veel waarde aan een warme, gezellige en ontspannen sfeer en dat jij je op je gemak voelt. Daarom is tijdens de workshop de groep klein (max. 4 personen) zodat jij je ook echt persoonlijk aangesproken voelt en alle tijd is voor jouw inbreng.

Liever deze workshop 1op1 volgen ipv een kleine groep? Dat kan!
In een uitgebreide sessie van ongeveer 3 uur sta jij centraal en kan je deze Zobevalik – workshop privé volgen. Deze 1op1 bedraagt €299,-. Ook daarnaast een extra partnermoment? Dan bedraagt het totaal €349,-. Na de bevalling is er telefonische nazorg.

Gun jezelf deze bewuste voorbereiding!

~ We zijn er voor je zolang jij vindt dat het nodig is ~