Het lichaam van de moeder en de baby zijn voorgeprogrammeerd op een natuurlijk geboorteproces. Een trauma ontstaat wanneer de moeder niet op haar intuïtie kon afgaan, hierdoor ontstaat een blokkade

Het lichaam van de moeder en de baby zijn voorgeprogrammeerd op een natuurlijk geboorteproces. Een trauma ontstaat wanneer de moeder niet op haar intuïtie kon afgaan, hierdoor ontstaat een blokkade

Herstel is je gegund!

Mijn missie is dat jij gelukkig en gezond bent na de geboorte van je kind. Ik hoop dat jij een boost hebt ervaren toen je moeder werd. Maar heb je wel fysieke of mentale klachten? Ervaar jij verdriet, pijn, boosheid, verstoorde hechting met je kind of schuldgevoelens als je terugdenkt aan situaties in de periode van conceptie tot ongeveer een jaar na de geboorte? Blik je terug met negatieve gevoelens? Heb je het gevoel dat dit te maken heeft met de periode van zwangerschap of rondom de geboorte? Waarschijnlijk ervaar je een geboortetrauma. Het gaat hierbij om jouw beleving en jouw gevoel. Een geboortetrauma betreft een traumatische ervaring in de periode rondom en/of tijdens de bevalling. Het wordt als een trauma ervaren als vrouwen er met negatieve gevoelens op terugblikken. Een trauma slaat zich op in je lichaamscellen, daarom is het zo van belang om hiervan te herstellen, voor jouw gezondheid. Neem je klachten serieus en luister naar wat je lichaam jou te vertellen heeft.

De impact van een trauma is groot op het dagelijks leven en het hersteltraject helpt om hiervan te herstellen. Vanuit contact met jezelf en behoud van autonomie. Zodat jij herstelt, je gelukkig voelt, energiek, rustig en vertrouwd. Zodat jij je als de vrouw voelt die je wil zijn! Misschien voel jij je anders dan je je voorheen voelde, kan je niet benoemen wat het is en trekt er iets in je om hiermee aan de slag te gaan, ook dan ben je helemaal welkom!

Herstelgesprek

Het herstelgesprek is een wetenschappelijk bewezen, effectieve methode om te herstellen van een geboortetrauma en is onderdeel van het hersteltraject. Tijdens het gesprek word je door middel van verbeelding in verbinding gebracht met je emotionele brein en innerlijke kracht. Het is een omgevingstherapie waarbij het stress-systeem tot rust komt, wat alle organen en systemen positief beïnvloedt. Hiermee spreek je jouw natuurlijke capaciteiten tot herstel aan en kan er weer balans komen in je (gevoels)leven. Het natuurlijke programma dat klaar lag in je moederbrein (in het emotionele brein) werd toen geblokkeerd. Het moederbrein krijgt bij het herstelgesprek, middels visualisatie, de gelegenheid om opnieuw dit programma volledig af te draaien. Precies zoals jij had gewild dat het zou zijn gegaan. Jij weet het en voelt het!

De hersteltherapie is moedervriendelijk en werkt effectief. Het doel is gezondheid verbeteren en problemen voorkomen. Meestal verdwijnen in één of twee gesprekken de klachten en zal jij je beter gaan voelen. Tijdens het gesprek kunnen de eerste tekenen van herstel worden opgemerkt en dit kan in een paar weken tijd verder verbeteren. Ook je kind, je gezin en zelfs je werkgever kunnen hiervan mee profiteren. Het herstel is blijvend en gaat vaak gepaard met meer energie, gevoel van controle, toename van welzijn en ontspanning binnen het gezin.

Onderdeel van het hersteltraject kan een advies zijn om effectieve voeding (supplementen) te combineren met de geboortetrauma therapie, zodat de benodigde bouwstenen vanuit jouw lichaam aanwezig zijn om te kunnen herstellen. Dit stimuleert de breinactivatie en toename van gezondheid. Ondersteunende voeding draagt bij aan het effect van de herstelgesprekken en geeft meer energie.

Hersteltraject
 • Kennismaking ( ± 1 uur telefonisch) gratis en vrijblijvend
  ————————————————————————-
 • Herstelgesprek (± 2 uur fysiek)
 • Verdiepingsgesprek (± 1,5 uur fysiek)
 • 3 telefonische evaluaties / begeleidingsgesprekken
  (3x
  ± 1 uur telefonisch)
 • Continue bereikbaarheid via Whatsapp (naar behoefte)

Tarief één hersteltraject €449,-.*

Blijkt na een 3e evaluatie dat er een extra herstelgesprek nodig is dan is het tarief €199,- voor het tweede herstelgesprek en 2 – 3 evaluaties.

(betalen in termijnen is mogelijk).

Lees hier ervaringen van andere vrouwen.

*Ben je zwanger? dan kan je mogelijk een vergoeding aanvragen bij je zorgverzekering.

Ja, ik wil herstellen