Hi, Ik ben Margriet

Samen met mijn man en twee zonen van 8 en 5 jaar en dochter van 0 jaar woon ik in Zwolle.

Het ontstaan van PUUR – FEM kwam voor mij niet uit de lucht vallen. Na de geboorte van onze oudste zoon is er steeds meer focus in mijn leven waar ik me echt graag op wil richten. Wat onbewust als een rode draad lag verborgen, werd na de geboorte van onze eerste zoon aan het licht gebracht en versterkt na de geboorte van onze tweede zoon. Wat ben ik dankbaar dat deze jongens mij zo in de goede richting hebben geduwd.

Mijn hart maakt een sprongetje op thema’s rondom kinderwens/zwangerschap/geboorte en moederschap. Het wonderlijke begin, puur, uniek, kwetsbaar, geborgen en door scheppende handen gemaakt. Wauw, dat verdient aandacht en respect! Ik geniet als ik vrouwen innerlijk zie groeien in vertrouwen tijdens deze vormende periode van zwangerschap. Waarbij zij zich verantwoordelijk voelen voor de creatie die in hun groeit. Dat zij luisteren naar intuïtie, gehoor geven aan hun behoefte en de moed hebben dit te uiten. Ik heb bewondering voor de kracht bij vrouwen die de moed hebben om te herstellen van een geboortetrauma en ik vind het bijzonder getuige te mogen zijn van dit proces.

Na de zwangerschap van onze tweede zoon werd ik bevestigd dat zwangerschap- en geboort-ervaring in relatie staan tot gezondheid van de vrouw nadien. Maar ook dat ik zelf verantwoordelijk ben om eigen ´pijn´ te zien, te helen en daarmee te weten wat ik wel en niet nodig heb. Alles op zijn tijd, op het moment dat het er aan toe is, om gezien te worden. Soms kan een geboorte duidelijk maken wat nog onverwerkt verborgen lag, je levensverhaal neem je mee ook tijdens je zwangerschap en geboorte. Achteraf ben ik dankbaar dat ik de relatie tussen gezondheid en luisteren naar intuïtie als beschermmiddel heb mogen ervaren. Vanuit wetenschappelijk onderzoek is dit bevestigd en verwerkt in de opleiding die ik heb gevolgd bij de De Geboortespecialist. Voor bijscholing en supervisie blijf ik verbonden aan De Geboortespecialist en dat geeft mij extra bodem in mijn werk.

Het is mijn verlangen dat iedere vrouw een gezonde start maakt als moeder. Dat zij bij de geboorte van haar kindje een boost ervaart voor in het moederschap. Ik voel de urgentie mij in te zetten voor een generatie gezonde moeders! Dat doe ik door het aanbieden van het Zo Beval Ik – Coachtraject (bij zwangerschapswens of tijdens zwangerschap) en door het bieden van Geboortetrauma therapie.

Wat wil jij? Wat vind jij belangrijk? Wil jij bewust hiermee aan de slag tijdens je zwangerschap en kiezen voor een bewuste voorbereiding? Voel jij dat je herstel nodig hebt? Wacht niet, ik wil je aanmoedigen om deze stap zelf te nemen! Luister naar je intuïtie om met vrede en mildheid (alsnog) terug te blikken op zwangerschap en geboorte, dit gun ik jou ten diepste!

Het aanbod van PUUR-FEM kan jou hierbij ondersteunen.

Dit is mijn verlangen, dit is wat mij drijft. Ik zie er naar uit om je te coachen in deze transformatie en ook na de geboorte jou tot steun te zijn.

Bij de geboorte van een baby wordt niet alleen een baby geboren maar ook een moeder en een heel gezin! Dat verdient aandacht en respect vanaf de wens. Je bent welkom!

Margriet


Open | verbindend | transparant | betrouwbaar | puur | moedig | creatief | ontwikkelingsgericht | eerlijk