Zo Beval Ik – workshop in een kleine groep of individueel

Voor de zwangere vrouw die prioriteit wil geven aan zichzelf en haar baby(‘s).

Jouw zwangerschap is een bijzondere tijd tussen jou en je kindje. De workshop zorgt dat jij alles om je heen los kan laten en volledig kan focussen op hoe jij je voelt en de aankomende bevalling. Jij staat centraal.

Je bevalling is een ervaring die je met aandacht wil voorbereiden. Er zijn zoveel keuzes, er wordt ontzettend veel verteld over bevallen, maar wat is de juiste informatie voor jou? In deze workshop krijg je geen overload aan informatie, maar je krijgt de juiste kennis over bevallen. Waarom een positieve geboorte ervaring zo belangrijk is en wat jij zelf kan doen.

In deze workshop krijg je geen overload aan informatie, maar je krijgt de juiste kennis over bevallen. Waarom een positieve geboorte ervaring zo belangrijk is en wat jij zelf kan doen.

Er is namelijk veel dat jij zelf in de hand hebt naar en tijdens je bevalling. Jij bent de hoofdpersoon! Echter vraagt dit wel een stuk bewustzijn en dat krijg je wanneer je deze workshop volgt.

Wat wil jij?
Wat zijn jouw behoeften?
  • Aan het einde van de dag heb je meer helderheid over je geboortewensen.
  • Je bent tot de kern gekomen wat voor jou echt belangrijk is.
  • Je kent je behoeften.
  • Je voelt je ontspannen.
  • Je weet wat nodig is om met vertrouwen de bevalling tegemoet te gaan.
  • Je voelt je meer verbonden met je baby.
  • Je weet waar je nog aandacht aan kunt geven.
  • Je bent samen met andere vrouwen (max 4) en dit verhoogt alle oxytocine levels.

Wij bieden… jou een heerlijke lunch en uiteraard is er ruimte om je vragen te stellen en het gesprek aan te gaan. Thuis kan je vervolgens zelf aan de slag met een verdiepend doe-boek, deze ontvang je tijdens de workshop. Wanneer je je ruim optijd aanmeldt ontvang je het boek voor de workshop zodat je thuis al kan beginnen. Dit is zeker aan te bevelen!

Wil jij als partner ook zijn voorbereid? Speciaal voor de partners is er (optioneel) een extra online avond om samen met je vrouw voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje. Zij heeft jou nodig en jij wilt haar optimaal tot steun zijn. Dat vraagt voorbereiding. Wil je weten hoe haar geniale lichaam functioneert en wat jij kan doen om het natuurlijke proces te ondersteunen? Wat jij kan doen zodat je vrouw zich veilig voelt? Dan is dit een waardevolle, verdiepende avond met belangrijke (wetenschappelijk onderbouwde) informatie, tools en tips.

Individuele Zo Beval Ik-Workshop

Volg jij liever niet een heel Zobevalik – coachtraject, maar wil je wel persoonlijke verdieping in korte tijd? Dat kan! In een uitgebreide 1op1 sessie van ongeveer

3 uur sta jij centraal en kan je deze Zobevalik – workshop individueel volgen. Na een telefonische kennismaking ontvang je voorafgaand aan de workshop het doeboek, zodat jij alvast zelf aan de slag kan gaan en na de geboorte is er nazorg. Tevens kan je kiezen voor een extra verdiepend partnermoment om zo ook je partner er nog meer in te betrekken.

Meld je aan door te mailen naar: info@puur-fem.nl of via het contactformulier.

“deze individuele en persoonlijke voorbereiding heeft er voor gezorgd dat ik beter weet wat voor mij belangrijk is en waarom dat zo is. Daarbij weet ik wat ik nodig heb en hoe mijn partner mij kan ondersteunen.”

* Extra * Online Masterclass: Nageboortetijd

Een complete masterclass waarbij je meer inzicht krijgt in wat er in je lichaam gebeurt in de tijd na de bevalling, wat je mentaal tegenkomt en hoe je jezelf daarin kan ondersteunen, wat je baby nodig heeft en hoe je daar optimaal op kan afstemmen. Laat je inspireren hoe jij voor jezelf wilt zorgen in de nageboortetijd. Wat belangrijk is voor je herstel. Wat je baby nodig heeft en hoe je emotionele verwerking hieraan kan bijdragen.

Wanneer jij een traject of Zobevalik – workshop volgt, kan je gratis (ipv €39) deelnemen aan de online masterclass over de Nageboortetijd.

Data: 25 april, 11 juli van 19:30-21:30

Meld je aan via het aanvraagformulier of door te mailen naar info@puur-fem.nl. Deze masterclass wordt samen gegeven met Jonneke van Maanen, praktijk Maandacht in Kampen.

Gun jezelf deze bewuste voorbereiding!

Inclusief met nazorg

De nageboortetijd. Een tijd die net zo belangrijk is. Hoe jij je voelt na de bevalling en hoe jij je kraamtijd beleeft, heeft veel invloed op jouw gezondheid en de hechting tussen jou en je baby. Na de bevalling neem ik telefonisch contact met je op, zodat jij je verhaal kan doen over de bevalling en hoe het met je gaat. Ik vind het belangrijk dat het goed met je gaat en dat wanneer er meer aandacht nodig is, dit gegeven kan worden. Tijdens de workshop krijg je de nodige zorg en aandacht. Maar na de bevalling, wanneer je het echt nodig hebt, zal dit er ook voor je zijn.

Kortom, niet zomaar een workshop.

We hechten veel waarde aan een warme, gezellige en ontspannen sfeer en dat jij je op je gemak voelt. Daarom is tijdens de workshop de groep klein (max. 4 personen) zodat jij je ook echt persoonlijk aangesproken voelt en alle tijd is voor jouw inbreng. Liever individueel? Ook dat kan!

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Praktisch

De groepsworkshop is in een kleine groep te volgen met een eventueel (online) partnermoment. De groepsworkshop geef ik samen met Jonneke van Maandacht (www.maandacht.com).

Kosten: Het volgen van de eendaagse in een kleine groep op locatie bedraagt €149,-. (incl. lunch, nazorg na de bevalling en het doeboek ‘ik beval in vertrouwen’). Wil je ook samen de online verdiepende partner avond volgen? dan bedraagt dit totaal €199,-.

De individuele workshop bedraagt €299 en met een optionele partneravond €375. De prijs is inclusief telefonische kennismaking (vooraf) en nazorg voor na de bevalling.*

Extra losse coachsessie is altijd mogelijk naar behoefte voor een tarief van €95,-.

Meld je aan door te mailen naar: info@puur-fem.nl of via het contactformulier

Data & tijd groepsworkshop

– 22 juni
Tijd: Eendaagse (op locatie): 10.00 uur – 15.00 uur.

Aanvullende partneravonden (optioneel):
– 23 april
– 25 juni
Partneravond (online): 19.30 uur – 21.00 uur.

Locatie: Omgeving Zwolle / Kampen.*De factuur kan je indienen bij je zorgverzekering voor een mogelijke vergoeding.