Zo beval ik

Coachingstraject voor en na een bevalling

“Zo beval ik” is een coachingstraject waarin je ontdekt hoe je bent gevormd.

Op deze pagina lees je hier meer over. Kom er achter waarom dit voor iedereen waardevol is, hoe ik te werk ga en wat het je oplevert/inzicht in krijgt.

Ik begrijp ook goed dat je een vraag hebt. Stuur mij een berichtje onderaan de pagina.

Margriet

Waarom?

Ontdek de invloed van een geboorte op jouw gedrag

Weet je dat jouw lichaam exact weet hoe het moet baren? Je mag er op vertrouwen, daar zit onwijs veel kracht!

Het – Zo beval ik coachtraject – richt zich op het bevorderen van de natuurlijke processen aan de hand van jouw levensverhaal. In verbinding met jouw intuïtie ontdek je jouw behoefte en dat is je bescherming tijdens de zwangerschap en geboorte. Dit maakt je emotioneel sterker. Je intuïtie is je raadgever tijdens zwangerschap, geboorte en herstel. Welke signalen geeft je lichaam? Waar voel je je goed bij? Wat is er nodig voor rust en vertrouwen? Waar word je gespannen en onzeker van? Wat zijn jouw grenzen?

Hoe? Aan de hand van een werkboek

Het werkboek “IK BEVAL in vertrouwen” en de coaching zijn gebaseerd op het wetenschappelijke boek ZO BEVAL IK – HET MOEDERLICHAAM SPREEKT I 10 jaren onderzoek I 600 gesprekken door Mevr. B. Kuipers.

Het onderzoek is opgezet vanuit de urgentie om trauma’s rondom je bevalling te voorkomen wat van invloed is op de gezondheid van moeder en kind. Het werkboek helpt vanuit het vertrouwen in je lichaam, de zwangerschap, bevalling en kraamtijd voor te bereiden. In het werkboek schrijf je zelf over je eigen leven, de (geboorte) ervaringen die je hebt gehad en hoe jij het liefst wil bevallen. Het boek bevat uitspraken, verhalen, films, foto’s, podcasts en vele alternatieven voor een gezonde geboorte. Het boek is ook geschikt bij een zwangerschapswens.

Waar krijg ik inzicht in?

De coaching is effectief vanwege een holistische benadering en richt zich op het bevorderen van de natuurlijke processen. Aan de hand van jouw levensverhaal, gericht op hoe jij je wil voelen na je bevalling. Betekent dat bevallen in een bad met kaarslicht? Ja, dat kan! Is het ook mogelijk om natuurlijk proces te bevorderen bij een keizersnede of inleiding? Ja, zeker! Minder stress, emotionele vaardigheden versterken en meer gezondheid, als levenslang medicijn. Het Zo beval ik – coachtraject is een combinatie van zelf aan de slag met het werkboek, live sessies (gem. 1,5 uur) en ik ben bereikbaar voor je tijdens dit traject. Doordat je de rol ontdekt van je intuïtie, zal jij je emotioneel sterker voelen, het vergroot je vertrouwen in je lichaam en je baby en hierdoor zal je zekerheid ervaren. Het is voor iedereen die zwanger is, ook als je al een keer eerder bent bevallen.

“Jij weet alles. Alles wat nodig is ligt klaar in je moederbrein, het moet worden aangezet als een programma om tijdens je bevalling af te draaien” – B. Kuipers –

(afbeelding toevoegen iets met intuïtie )

Ik gebruik de methode van het werkboek “IK BEVAL in vertrouwen”.

10 jaren onderzoek I 600 gesprekken door Mevr. B. Kuipers.

Yes ik meld mij graag aan

“Wat jij te bieden hebt tijdens je zwangerschap, bevalling

én kraamperiode blijkt cruciaal voor je gezondheid daarna”
– B. Kuipers

Coaching naar behoefte

Het werkboek bestaat uit vier delen en je gaat hier zelf mee aan de slag. Na ieder deel maken we een afspraak of wanneer je tussendoor vragen hebt of wilt delen, mag je contact opnemen. Je bepaalt zelf wie je bij het traject betrekt (bijv. je partner), daar nodigt het boek toe uit. Vooraf is er een telefonische kennismaking en tijdens het coachtraject komen de vier delen van het werkboek aan bod. Ook na je bevalling ben ik voor je bereikbaar, dan volgt de vijfde sessie.

  1. Mijn leven – wie ben ik?
  2. Ik verwacht – verbinding met mijn baby
  3. Ik beval – wat heb ik nodig van mijn omgeving?
  4. Mijn herstel – herstel, functioneren in gezin en maatschappij.
  5. Vertel’s – na bevalling

De eerste 5 zwangeren die zich aanmelden betalen het aanbiedingstarief van €500 voor €250 voor 5 sessies. Je ontvangt een kortingsbon om aan iemand te geven. Voor een extra sessie betaal je €70 incl. btw. Prijs is inclusief het werkboek “Ik beval in vertrouwen”.

Knop: Yes, ik meld mij graag aan

Foto werkboek en handboek