“Gedrag is altijd logisch”
– M.Duiker en M. Bokkers 
                                      

Geboortepatronen

Inzicht hebben in je geboortepatroon geeft veel inzicht in jouw gedrag en geeft antwoord op de onderliggende behoefte in je leven. Wanneer je dit weet, begrijp je wat je nodig hebt in je leven, maar ook tijdens jouw bevalling. Wat waren de omstandigheden tijdens de zwangerschap? Hoe was de overgang naar het leven? Hoe is voor jou de overgang nu in nieuwe gebeurtenissen? Probeer het je eens voor te stellen…

Geboorte in Kaart

Aan de hand van de methode ‘Geboorte In Kaart’ (GIK) krijg je op een duidelijke manier inzicht, herkenning en erkenning in waarom jouw gedrag zo logisch is, met welke blauwdruk ben jij geboren? Kan je je indenken dat de zwangerschap en geboorte enige indruk op je heeft gemaakt?

Als je gaat bevallen wordt het oerbrein bij een barende vrouw actief, gevoelens die bij jouw eigen geboorte een rol hebben gespeeld kunnen dan van invloed zijn. Inzicht in die gevoelens kan helpen om jouw onderliggende behoefte als kracht in te zetten bij de geboorte die jij gaat geven. Geboorte in kaart wordt ingezet voor de zwangerschap, tijdens de zwangerschap en is voor iedereen die geboren is.

Voor iedereen die geboren is geeft het inzicht in je levensbehoefte. Een cadeautje voor jezelf!

Tarieven

Telefonische kennismaking, Geboorte in Kaart sessie van 3 uur plus een verslag voor €150,

  • Optioneel als aanvulling op het Zo beval ik – coachtraject €100,-
Yes! Ik meld mij aan

“Alles wat groot is, begon ooit klein”

– M. Duiker en M. Bökkers

Waar kan ik je mee helpen?

Super leuk dat je contact met me wilt opnemen! Heb je een vraag of wil je een afspraak? Ik hoor het graag!

Bedankt, je vraag is goed aangekomen.
Er ging iets fout. Probeer het nog een keer.